Aan tafel bij wagyukoe


‘Aan tafel’ bij Wagyu-koe in Delden.

Op 30 juni wordt het pop-up restaurant ‘Aan Tafel’ neergezet bij de Familie Nijhof in Delden. Zij zijn sinds een jaar of tien bezig met het fokken van Wagyu-runderen.

Een Wagyu is een van oorsprong Japans runderras, dat bekend is vanwege het zeer exclusieve en smaakvolle rundvlees.

Tijdens deze bijzondere streekavond komt u van alles te weten komen over dit bijzondere Japanse koeienras en krijgt u een rondleiding door de stal.

Uiteraard wordt er tevens lekker gegeten. De gepassioneerde kok Henri heeft een mooi streekmenu bedacht, dat zal bestaan uit een aantal bereidingen van Wagyu-vlees. Dit alles wordt geserveerd in driegangen op lange mooi gedekte tafels, met natuurlijk lekkere streekbieren en wijnen. De muzikale invulling, houden we nog even geheim.

De prijs bedraagt € 69,-. Dit is inclusief 3-gangenmenu met amuse, wijn, streekbier en entertainment. Kom je ook? Reserveren is noodzakelijk en kan via www.aantafel.nl.

Meer informatie over de Wagyukoe vindt u op www.wagyukoe.nl

Graag tot ziens in Delden.


Bier

De Wagyu koeien genieten dagelijks van hun bier. Deze versnapering krijgen de runderen om hun eetlust en de kw...

Lees meer

Bach

De stieren staan in een ruime stal waar constant klassieke muziek uit de luidsprekers komt. De stressloze stal...

Lees meer

Massage

Iedere wagyu koe wordt dagelijks 15 tot 20 minuten gemasseerd. De koeien genieten hier optimaal van en zijn al...

Lees meer